Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2014 12:47 - З А Щ О ?...
Автор: havel Категория: История   
Прочетен: 1212 Коментари: 2 Гласове:
1



            Скоро,когато научихме от медиите,че нашите 15 годишни ученици след изпитване заели 43-то място от 44 държави, заваляха въпросите ,,защо,, и ,,как може,,?!...Много отговорни фактори също се мъчеха да намерят причините за занижаването на качеството на  образованието у нас!..
             Не знам и дали се намериха причините,но ето историята показва една същественна причина:
                  ,, Там,където невежеството носи благополучие ,да си интелегентен е глупаво!...,,                                            ТHOMAS  GRAY


Тагове:   thomas gray,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bezistena - Българите в пъти природно и наследствено по-интелигентни от всички други народи!
10.06.2014 20:48
Тази класация и статистика е абсолютно нагла фалшификация и манипулация,поредната психо-атака срещу най-интелигентния народ на света-Българския,с цел внушаване на ниско култура,чувство на малоценност и режисирано смачкване на самочувствието на Българите и най-вече на подрастващото поколение!
Преди 17-18 години голям екип от ЮНЕСКО проведе комплексни изследвания на различни възрастови групи от Българите за интелигентност.
Забавиха доста обещаваните обобщени резултати.След необяснимо мълчание обявиха гузно,"Браво!Втори сте по интелигентност след евреите с еди колко си процента!"
След няколко години обаче хора от този екип ни издадоха,че резултатите от изследването са били тотално подменени и манипулирани!
Евреите не са били първи,а трети след японци или канадци-вече забравихме кои бяха вторите,но по-важното бе,че първи са били Българите-и то във всички възрастови групи!
Но най-важното бе,че Българите не са били с проценти по-интелигентни от вторите и третите,а в ПЪТИ!
Което е хвърлело в паника и ужас експертите от екипа,преобладаващо евреи!
Всички опити за констатиране на грешка в методиката на изследването и легална промяна на резултатите довеждали постоянно до още по-големи разлики в пъти между Българите и всички останали племена!
Методиката се основавала на природната интелигентност на изследваните.
Веднага по всички такива изследователски институции са били спуснати абсолютно друга методика за изследване,която да елиминира природната интелигентност!
За последните 20 години нищо апокалиптично в генетично-наследствен план за Българите не се е случило,за да се промени генерално природната интелигентност на Българите!
Всички тия изследвания са поръчкови и са насочени срещу Българите,част от чудовищен подробен таен план с хиляди перфидно и най-подробно предвидени и подработени точки във всички сфери на живота,които да доведат до пълното духовно и физическо унищожение на Българите.
Само че въобще не вземат предвид мерзавците,че Българските Богове вече поеха защитата ни и че ние вече се познахме кои сме-че сме Божият потомствен народ и сме най-интелигентният и феноменен народ,потенциални притежатели и приносители на висши Божествени познания и технологии,духовно извисени и просветени и че скоро ще си вземем откраднатото и скривано Бащино и Майчино Божие наследство!
цитирай
2. bezistena - Българите сме най-интелигентните на света!В пъти над другите!
12.06.2014 16:55
д-р Велиев,изпращаме ти общия ни постинг в благодарност за съвместната ни синергетично Боговдъхновено работа в екип!

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ФЕНОМЕННИ ИЗВИСЕНИ ХОРА НА СВЕТА!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ФАЛШИФИКАТОРИ НА ИСТОРИЯТА НИ
http://bezistena.blog.bg/history/2014/06/12/.1272590

Бъди благословен!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: havel
Категория: История
Прочетен: 576971
Постинги: 215
Коментари: 409
Гласове: 2416
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930