Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2016 14:59 - Н А П Р Е Д Ъ К
Автор: havel Категория: История   
Прочетен: 1338 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
               Напоследък  всякъш всички медии са си плюли в устите. От всички страни ни бомбардират с новини от положителни по- положителни. Надпреварват се, да ни внушат ,че най-после по времето на второто  правителство на ГЕРБ, от цъфнали минаваме към вързали. Дори от екрана един социолог ни уверява ,че никога не сме живели по-добре и по-богато. Само ,че вероятно някакъв  все още неидентифициран вирус на черногледството така се врязъл в гените ни и ни кара да се чувстваме толкова  нещастни. Пародокс голям е ,че  тогова когато трябва да сме доволни и да се радваме от сърце за благодата в който плуваме охолно, вирусът не ни позволява да видим реалното ни положение . И целият български народ хленчи ли хленчи от нахално по-нахално.
     В тази връзка не липсват и конкретни доказателства :
     1, Напускащите страната ни през последната 2015 година са намалели с 10% в сравнение с такива страни като Сирия и Ирак.
     2. Общата смъртност  е намаляла също  с близо 1% в сравнение с горе посочените страни и други страни като Сомалия и Чад ,което се обяснявало с подобрените здравеопазни грижи.
    3. Раждаемостта е намаляла понеже било установена пряка зависимост между забогатяване и раждаемост. Сиреч богатите хора губили желанието си за размножаване.
   4.Средният  годишен доход на населението ни нараснал близо !00% в сравнение с такива страни като;Того,Малави ,Сиера Леоне ,Нигер и др, иблизо 200% в сравнение с Бурунди,Либерия ,Демократично Конго ,Зимбабве и др. и тн. и тн.
      Въобще от всякъде долитат положителни новини, но само оня незнаен вирус  ни пречи да видим така желаният отскок от дъното. Само то ни прави, да се чувстваме в ада ,когато в действителност сме си в рая. Та ,наоколо всичко е от позитивно по-позитивно.
      В пороя от положителни неща,които ни се случват, дори от една лаборатория съобщиха ,че напоследък всеки трети човек ,изследван за СПИН също е позитивен !...   
         Учените,които се мъчат да идентифицират морящият народа ни вирус усилено търсят връзката и със СПИН позитивност.Накрая и аз да Ви зарадвам с нещо положително.Вече,  не е далеч денят,когато ще бъдем с коригирана прозорливост .



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - Иоще може да се допълни
07.06.2016 15:26
Забравил си хъбъ на бъбъ, от НСИ скриват 50% от безработицата и смъртността.
Явно някой не е чел и не са му чели като малък приказката "Новите дрехи на царя"
/Днес завод за полупроводници, утре за цели/ Само гдето вирусът ми шепне, че всички знаем как свърши предния "цар".....и колко сащисан изглеждаше като му спретнаха пуча.
цитирай
2. havel - olivie-- Въпросът не е всички да имамаме еднакви становища.
10.06.2016 11:35
Въпросът е в това ,въпреки различните мнения по въпросите на деня, да запазим човешкото си уважение към инакомислещия. Иначе преставаме да сме ,,човеци,,. В горният случай най-вероятно е господинът за ,който става въпрос горе, за себе си и да е прав.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: havel
Категория: История
Прочетен: 569213
Постинги: 215
Коментари: 409
Гласове: 2415
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031