Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2014 14:56 - Един велик теоретик се роди между нас, в блог.бг
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 756 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.07.2014 15:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нарекох го Минчомински.
Създал е нова Световна геополитическа и стратегическа теория за управление на Света.
Теория за нов Висш Разум и СИН КАРДИНАЛ на световното управление...


Ето основните жалони от Теорията



СВЕТОВНОТО ТАЙНО УПРАВЛЕНИЕ И ИНТЕРНЕТ! - 25.07.2014 год. Автор: minchomin
Казвам ясно и разбрано, че няма никакво тайно Световно правителство създадено чрез каквито и да е хора познати като масони от всякакъв калибър, включително и от най-влиятелните люде в света, независимо, че много хора може да ме упрекнат с това мое мнение.
Вярно е, че има различни икономически, политически и всякакви други групировки във всяка държава с цел прокарване на една или друга идея и обединение на държавите в различни съюзи, но никога тези групировки или държави не са в състояние единство и да са под едно управление както се предполага, че, примерно, Федералния резерв на САЩ управлява света. Тази теза следва да се изключи на 100 процента и това е така без каквото и да е съмнение, но за сега може да се приеме на доверие, защото е казано от мен, а не например от Билд Гейц, който навярно също се пита кое е тайното световно правителство и не му влияе въобще, след като този очилат човек успя да стане един от най-богатите и влиятелни личности в света само с компютърно и програмно производство. Това е красноречив пример, че всеки по някакъв начин и чрез неведоми пътища може или да стане много богат или да бъде беден като полска мишка, без и най-малко да му влияя някакво набедено тайно световно управление от група масони, тамплиери и всякакви мускетари на Дюма.
САЩ са държава със своя могъща икономика, но те не могат да са напълно влиятелен фактор нито на страните от Европа, нито на Русия нито на Китай, Япония, а още по-малко на Виетнам, или на която и да е друга държава, та в това число и войни да водят. Това го показа Виетнам, Афганистан, Ирак и много други държава по света, независимо, че чичо Сам иска да бъде световен лидер в икономиката чрез нефт, газ и други суровини, за да е най-добре той. Че кой в света не желае да бъде лидер в икономиката или да е монополист на каквото и да е, след като монопола създава прекрасни условия и предпоставка за добър жизнен стандарт. Нима Китай или Русия не желаят това, нима българите не желаят това, та дори и циганите плачат за циганско лято. Точно това е отговора на въпроса, че не може да има единно световно тайно правителство, което да управлява всички процеси в света на политиката и икономиката, дори и в здравеопазването=
Глупаво е да се счита, че в този свят всички лекари са членове на скрито правителство или здравна световна организация, което иска да унищожи света на хората чрез ГМО продукти и всякакви други лекарства, чипове и ваксини и дори зарази, както се предполага все още със СПИН, че е изкуствено създаден вирус. Са, възможно е и това да го има, но никога не може са стане в световен мащаб, защото това не е шега работа, то ако ще и Обама да го прокарва както си иска.
Ето го основното, което различните държави не могат да приемат, та дори и България да е тя, като държава с никакво влияние в света.
Така, че версията за тайно световно правителство е МИТ и нищо повече, но този мит върви като топъл хляб по света и става така, че дори световни държавни лидери се питат кой, адже ба, управлява света.
Писал съм вече в десетки мои статии, че светът като цяло се управлява от Висшия Разум, наречен още Господ Бог, а аз го наричам СИНИЯ КАРДИНАЛ на световното управление, който управлява както Природата с целия минерален, растителен и животински свят, така управлява и света на хората без изключение на нито един човек що е под това слънце.
Този сив кардинал никак не е бил гламава същност още със създаването на Битието и човека като водещ Негов фактор в управлението на света.
Колкото и да се говори за управление на хората по света с вкарване от някой неизвестен никому на каквито и да са чипове в хората, то следва да се знае, че тази теза е само подвеждаща за хората. Дори може да се прави в някои държави, но истинския чип на хората е вкаран от Висшия Разум още чрез създаване на първия човек в света, наречен образно Адам, въпреки, че Адам е само символично име и започва с буквата „А” като това също не е случайно. В много азбуки по различните държави се започва с тази буква, което означа, че „А” е главният чип вкаран в човека, за да могат хората да четат и да пишат, за да могат да си измислят любовни писма и всякакви други не до там приятни неща, като тезата за световното тайно управление.
Писал съм също така, че цялата истина на този свят се състои не в библейската история и Иисус, а в КОДОВЕТЕ прокарани в цялата библейска история, която е фалшива, дори вече със сигурност казвам на 100 процента и нито грам по-малко. Това, че се говори за Иисус като истина е само символична парлама, защото самият Иисус не е нищо друго, освен, част от митичността на Висшия Разум, поради това, че света на хората по никакъв друг начин не могат да възприемат какво е Бог, ако Той сам не си даде някакъв митичен образ. До сега Той го е направил по стотици начини в света не само чрез Иисус, но също така чрез десетки буди, Кришна, Ра, Тангра, Зевст и много други. Вижда се, че днес образът на Иисус по Интернет става все по-красив от всякога, като дори задминава този на Ален Делон по време на младини. Всичко е Божия игра с хората от света и Той е нарекъл света, че е един огромен театър, но никога не е казал кой е главния режисьор. Бог е главния режисьор, Той е главния кукловод и дърпа конците на всеки един човек кукла по свой начин и на където желае на там ги насочва. Това е истината. Бог е тайното световно управление и Той е сивия кардинал, който сам си е кардинала с идеите, сам си е управлението с всички шашми и успехи на хората по света.

Моята теория е казана ясно, че човек е подвластен и изцяло управляван от Висшия Разум. Тази теза ежедневно се потвърждава убедително в практиката по целия свят. В крайна сметка Той затова е Висш Разум и всеки от водещите учени по света признава това, но не са на ясно как Висшия Разум въздейства на хората и влияе за да се нарече Световното управление и сивия кардинал.
Точно тук ще бъде моята роля за пълно изясняване на този въпрос и в момента подготвям основната информация по този тема, първо с различни кратки статии, които ежедневно пускам в Интернет и второ чрез пълно обяснение на въпроса за управлението на Висшия Разум върху хората чрез няколко книги, които до момента не са издадени в книжен формат, но са пуснати в Интернет, защото все още отлежават за редакция, която сам аз ще направя в тях, тъй ката ще вкарам и допълнителна информация по някои въпроси относно влиянието на Висшия Разум върху хората с Природата, с основна теза на мой пряк личен опит с Висшия Аз.

Знаем и в това вече няма никакво съмнение, освен за тези хора, които въобще не се интересуват от Духовна наука, че Бог чрез хората си създаде Интернет в световния научен център в Швейцария ЦЕРН, а също така чрез други фирми и научни обединения създаде всички други комуникации за видео връзка и информация.
Илюзия и измама е, че човек без пряката намеса на Висшия Разум може да стане гений, в която и да е област и това също се признава от много хора, но никой до момента не разбира как става този номер на гениалност на хората, за да творят едно или друго изобретения и то непрекъснато във всички области на живота.

Интернет стана система за моментална информация с всички точки на света, където има мобилно покрития за телефонна връзка независимо от кабелната мрежа.

Това е достатъчно условие да има и мобилна Интернет връзка само с личния телефон.

Висшият Разум управлява хората чрез разума и интелекта, който Той дава на хората чрез мислите създавани от Висшия Аз в човека. Вече е от ясно по-ясно, че когато става дума за Бога в човека, то винаги следва да се има предвид точно Висшия Аз в човека. По този въпрос е писано много в Духовната литература, но така е омотан, че хората дори сами нямат ясното как работи Висшия Аз чрез човека и каква е Неговата роля в човека. Това омотаване става чрез десетките понятия, които са дадени като Бог, Дух, Душа, Висш Аз, Его вероятно и други неща, но всичко това се отнася до едно и също нещо с общо наименование Господ Бог или Висш Разум.
Писал съм, че човек няма ДУША, независимо, че някой може да се изненадва от това мое твърдение, че няма съзнание, няма прераждане, че няма Закон да карам и Закон за причинно следствените връзки, а има само Единен Господ Бог, който е на всякъде и във всичко от съставния атом с микрочастици фотон и електрон и нищо друго, но в последствие ще се окаже, че и това ще отпадне, защото до момента никоя наука не е наясно какво е в същност атома, каквито и теории да се изкарват до момента. Още по-малко се знае за земното магнитно поле, да електрическия ток, което дори някой може дори да ми се смее с глас, че пиша така, но казвам, че това е само моя теория за момента и всичко ще бъде доказано и навързано както се казва от игла до конец.
 За момента трудно може да ми се повярва по тези мои постановки, но това е нормално, защото следва да се кажат десетки други неща както от науката, така и Природни явления и цялата съществуваща Духовна литература начело с Библията и Корана, но чрез техните КОДОВЕ, а не като цялостен писан материал.  
Много се говори в Духовната литература, че ако човек направи връзка с Висшия си Аз, то този човек ще има пълно ръководство в своя живот и ще е способен да взема най-точните решения във всичко, което пожелае.
Това е пълна измама, която не е въобще илюзия, защото още със създаване на символично казано първия човек Адам, Бог така е заложил да присъства в този човек, както се казва, че му е вдъхнал от своя Дух и да го управлява, както намери за добре, според своята Божия воля и КЕФ, който Бог си прави чрез човека. Цялото житие е и поведение на човек се ръководи от Висшата сила наречена ВИСШ РАЗУМ или ГОСПОД БОГ.
Много хора ми казван вече ясно така: Какъв е смисъла при това положение от човешкия живот.
Моят отговор е кратък с една дума. НИКАКЪВ!
Човешкият живот няма смисъл! Никой от хората, който прави деца не разсъждава какъв смисъл ще даде на новороденото дете, а всеки знае, че то ще има свой път на развитие.
Този път не е нищо повече от така наречената СЪДБА, която съдба не е нищо повече от Божието управление на човека по Божия воля. Поради тази причина човек се ражда здрав и прав, но също така се ражда и пълен олигофрен. Бог прави единия и другия, а не че човек задължително трябва да се роди по красив от братята и сестрите си. Това е вечно търсения отговор за смисъла на живота. Тоест, човешкия живот няма смисъл, защото човек чрез своята био система и възможност да стои на два крака и има две ръце за работа, той служи единствено за био инструмент на Висшия Разум
да прокарва Той една или друга Негова идея на тази земя, та ако щете и строителството на най-високата сграда в света намиращата се в Арабския полуостров. Зная, че тук трудно ще дам пълно обяснение на този въпрос, но не е и нужно, защото темата ще бъде описано от „А” до „Я” в мои книги, при положение, че в последствие нещата не претърпял промяна пак по Божие кеф.

Писал съм достатъчно много, включително и това, че самата теза за Божието управление на хората е записана като КОД в Библията.

Бог или Висшия Разум е невероятен генератор на идеи, които непрекъснато генерира и вкарва в хората чрез мислите, които им дава.

Пак ще повторя, че Висшият Разум е всичко в този свят и Той обединява цялата Природа съвместно с космоса.

Той е в човека с така наречения Висш Аз, който е познат на медицината и психологията като ЕГО. Човек няма съзнание, но има интелект, който се поддържа от Висшия Аз и това вече става много осезаемо, че има нещо неописано в хората, защото в последно време все повече деца по телевизията показват невероятни таланти, които не са плод на никакъв талант, а самите деца са ръководени от Висшия Аз да играят една или друга роля на талантливи деца. Това е простото обяснение на тези таланти от цял свят.

Друг е въпросът, че официалната наука не се занимава с въпросите на Висшия Аз.

Точно това е главното и коварно дело на Висшия Разум, който по този начин държи хората в пълно невежество по тези въпрос и Той дава грешни Духовни  и научни теории на хората, като непрекъснато кара учените да пускат по някоя теза, че са открили еди какви си състояния на епифизата или нещо друго като орган за някой необясними процеси на човек, но никога не излизат с ясна теория така, че да стане достояние на хората чрез образователната система как точно работи мозъка на човек и какво точно представлява съзнанието.
Този въпрос е неузнаваем от науката и дори бих казал, че е на ниво НУЛА по теорията за човешката психология и медицина. Това е въпрос, който ще намери пълно обяснение в моите предстоящи книги.

Светът на Интернет днес е пълен с безброй социални мрежи с хиляди контакти на секундата, стига човек да е на линия.

Самото влизане в линия на социалните мрежи в Интернет никак не е случайно, поради това, че всяко разбираемо действие на човек следва мисълта. Бог управлява мисълта и от там разума и интелекта на хората

Тук не става дума за рефлексите на човек, които също Висшият Аз ги създава.
Става дума за това, че Висшия Разум си играе с хората по всякакъв начин и най-голям КЕФ му доставя да създаде дадено събитие с личен, семеен, групов, регионален, държавен или световен характер като, например, свалянето на малайзийския самолет над Украйна използвайки друга създадено от Него ситуация в този регион на света с военни действия и самолетът стана повод да се създаде световна мрежа от мнения по това кой е виновен и защо е свален този самолет.

Днес никой не предполага, че сам Висшия Разум създава цялата тази световна бъркотия  и чрез Правителства, Интернет и социалните групи дава хиляди мнения на хората като с тях Той сам взема участие в определени дебати и така се създава цял арсенал от условия за по следващо развитие на един или друг край на съответно събитие. Бог е всичко! Той води и дебата по Интернет, та дори и във фейсбук и ако след тази статия някой ме напсува, то аз зная, че това е Бог, защото Той официално ме напсува само преди две години. Затова сега аз ще му тегля една голяма война, защото сам Той е докарал света до този хал на конфликти и хората да се чудят кое е това световно тайно правителство. Бог е тайното световно правителство. Той управлява всеки един човек чрез мислите, които мисли ги подплатява с десетки чувства, емоции, страх, срам и всякакви фобии от всевъзможен характер до всички видове алергии, които дава на хората по целия свят
Тоест, Висшия Разум има идея, която ще е използва за свой кеф, но тя се прокарва чрез хората и тук е смисъла на казаната постановка в Библията, че Бог създаде човек по свое подобие.
Тоест, чрез хората Бог си намира големите занимавки и ги поставя човека във всякакви състояния, включително на гилотината или на средновековната инквизиция, които са чисто Божие дело и тези неща днес са още по-модерни за изтезание на хората, но това може да става дори легално чрез пътни преводни средства или чрез трудови злополуки, които не са по-зле като мъчение за хората от средновековната инквизиция.
И така, няма значение човек дали ще бъде умъртвен чрез пътна катастрофа или чрез естествена смърт, но само се дава повод за различно мъчение, защото, например, едно раково заболяване или инсулт са равнозначни на мъчение на прикован на легло човек от пътно произшествие или друго събитие.
Толкова по този въпрос!



Толкоз и от мен засега.
Неабхидимо е време за размисъл, както при всяка нова Теория.
Още повече, тук се касае за нов Висш Разум и СИН КАРДИНАЛ на световното управление
...


 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6472782
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!